"Τα μάτια μου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο το αλωνάκι"

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Παρουσίαση αναμνηστικών γλυπτών για το Μεσολόγγι από τον Γρηγόρη Πετ. Διαμαντόπουλο

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Παρουσίαση αναμνηστικών γλυπτών για το Μεσολόγγι




Η παρουσίαση των αναμνηστικών γλυπτών γραφείου- βιβλιοθήκης για το Μεσολόγγι, που κατασκευάζει ο Γρηγόρης Πετ. Διαμαντόπουλος θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011, από τις 8 και μισή το βράδυ και μετά, στον κήπο του AVANT GARDE στον πεζόδρομο της οδού Ραζή – Κότσικα 15, στο Μεσολόγγι, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την οποία δεν αποστέλλονται ατομικές προσκλήσεις θα προσφερθεί «κοκτέιλ» στους επισκέπτες.
Με δεδομένη την μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας που καταγράφεται στο Μεσολόγγι τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα ύστερα από τη λειτουργία της μαρίνας και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής, ο έμπειρος μαρμαροτεχνίτης, Γρηγόρης Πετ. Διαμαντόπουλος έρχεται να καλύψει μια αναγκαιότητα που έχει δημιουργηθεί.
Η αναγκαιότητα αυτή δεν είναι άλλη, από τη διάθεση αναμνηστικών με θέμα την πόλη, τα επονομαζόμενα «σουβενίρ». Έτσι ο κ. Διαμαντόπουλος με αρκετό μεράκι και σεβασμό στη διαδρομή της πόλης στο χρόνο δημιούργησε μια σειρά αναμνηστικών γραφείου με θέματα που αντλούνται από το περιβάλλον και την ιστορία του Μεσολογγίου.
Τα αναμνηστικά διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές και χωρίς αμφιβολία αποσπούν τον θαυμασμό για το εικαστικό αποτέλεσμα. Η διάθεσή τους έχει ήδη ξεκινήσει στο εργαστήριο του κ. Διαμαντόπουλου (έναντι Κοιμητηρίου Αγίου Λαζάρου), ενώ τις επόμενες ημέρες θα διατίθενται σε καταστήματα της πόλης.
Τα αναμνηστικά έχουν κατοχυρωθεί στο Ο.Β.Ι..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το παρόν αποτελεί και πρόσκληση

Με εκτίμηση
Γρηγόρης Πετ. Διαμαντόπουλος




 
«Μαρμαρογλυφείο» - Γρηγόρης Πετ. Διαμαντόπουλος
Χονδροδήμου 17 – Ιερή Πόλη Μεσολογγίου
Τηλ.: 2631022620 - 6977335503
                                                                                                                        

 
*/*Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!*/*