"Τα μάτια μου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο το αλωνάκι"

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Τη φλόγα των Special Olympics θα υποδεχτεί η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου.

Τη φλόγα των Special Olympics θα υποδεχτεί η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011. Με συγκίνηση και υπερηφάνεια υποδεχόμαστε στην πόλη μας, τη Φλόγα της Ελπίδας. Ο συμβολισμός της είναι ιερός γιατί μεταδίδει τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Η Λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει από την οδό Ναυπάκτου και το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής :
12:15 Έναρξη Λαμπαδηδρομίας  οδό Ναυπάκτου- δεξιά Είσοδο Πόλης-αριστερά Ελευθέρων Πολιορκημένων-δεξιά πλατεία Αλ. Μαυροκορδάτου-αριστερά Σ. Μουστακλή -Κήπο Ηρώων.
12:40 Έναρξη Τελετής.
13:30 Πέρας Τελετής. Αναχώρηση δεξιά Χατζηκώστα – δεξιά Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού - αριστερά Παπαδιαμαντοπούλου-Πλατεία Συνοικισμού.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου,  στα πλαίσια Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Πόλις Αμφιτρύων» φιλοξενώντας την αποστολή της Κουβάς από 22 έως 24 Ιουνίου .
Είστε όλοι προσκεκλημένοι σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του ανθρωπισμού. Γίνετε εκφραστές και εσείς του κεντρικού συνθήματος των Αγώνων : «Είμαι μέσα!» και Ενωθείτε με τον Υπέροχο Κόσμο των Νικητών!

 
*/*Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!*/*