"Τα μάτια μου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο το αλωνάκι"

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Επιτυχημένη η μουσική εκδήλωση της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

www.cinemes.gr ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 01-07-2011






Με συνθέσεις και μελωδίες από γνωστές κινηματογραφικές ταινίες γέμισε την Παρασκευή 01-07-11, η εκδήλωση της Κινηματογραφικής Λέσχης, που πραγματοποιήθηκε στον καινούργιο όμορφο χώρο του Café AVANT GARDE, στον πεζόδρομο της οδού Ραζηκότσικα, στο Μεσολόγγι.

Οι πιστοί φίλοι της Λέσχης που παρευρέθηκαν στο μουσικό αυτό κάλεσμα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταλαντούχα νέα μουσικό Φρόσω Παννά, η οποία απέδωσε στο πιάνο, κάποιες από τις πιο γνωστές και θαυμάσιες μελωδίες που έχουν γραφτεί για να επενδύσουν μουσικά, αξέχαστες ταινίες από τον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο!

¨Σαν σε σκηνή¨ από ταινία, σιγά-σιγά η ατμόσφαιρα ¨πλημμύρισε¨ με ήχους μαγικούς, από μουσικά μοτίβα που έχουν γραφτεί για ταινίες από σπουδαίους συνθέτες όπως, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Βαγγέλη Παπαθανασίου, του Ένιο Μορικόνε, και της Ελένη Καραΐνδρου, ¨ταξιδεύοντας¨ νοσταλγικά τους θεατές!

Στο δεύτερο μέρος της μουσικής βραδιάς, ακούστηκαν και τραγουδήθηκαν από τους φίλους της Κινηματογραφικής Λέσχης, μουσικές συνθέσεις από έντεχνα και λαϊκά τραγούδια τα οποία ¨ανέβασαν¨ τη διάθεση και το κέφι!

Αξίζει να αναφερθεί ότι, παράλληλα υπήρχαν στον χώρο οθόνες που παρουσίαζαν στο κοινό πλούσιο φωτογραφικό υλικό από δραστηριότητες και εκδηλώσεις από την σύσταση της Κινηματογραφικής Λέσχης μέχρι σήμερα.

Ο κ. Γιώργος Πανταζόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης της Κινηματογραφικής Λέσχης, όλους όσους βοηθούν και στηρίζουν στους δύσκολους αυτούς καιρούς την προσπάθεια της Λέσχης για την προώθηση του πολιτισμού και της Έβδομης Τέχνης, στην πόλη μας, αφού τα τελευταία χρόνια οι εκδηλώσεις που παρουσιάζει, έχουν υψηλά ποιοτικά και καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν αναγνωριστεί και επιβραβευτεί από το κοινό της περιοχής!


 
*/*Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!*/*