"Τα μάτια μου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο το αλωνάκι"

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Διοργάνωση συναυλίας μοτοσικλετιστών Ι.Π.Μεσολογγίου



Αγαπητοί φίλοι και φίλες της μοτοσικλέτας….

Οι μοτοσικλετιστές της Ι.Π. Μεσολογγίου , διοργανώνουν μία συναυλία το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:30 το βράδυ στο Λιμάνι Μεσολογγίου ,το συγκρότημα 1550 θα μας χαρίσει μια αξέχαστη rock συναυλία στο Yacht Café με πολλά γκάζια ,άφθονα σφηνάκια ,ποτά καθαρά και βέβαια το ανάλογο κέφι.

Νωρίτερα θα γίνει ξενάγηση σε όλους τους φίλους μοτοσικλετιστές στην Ιερή Πόλη με τις μοτοσικλέτες ώστε να θαυμάσετε τις ομορφιές της πόλης μας και βέβαια των Κήπο των Ηρώων αλλά και περπατώντας ,στα δρομάκια της πόλης ανακαλύπτοντας τους μικρούς θησαυρούς, όπως παλιά γραφικά καφενεδάκια, που ευτυχώς η εξέλιξη άφησε ανέπαφα ,μνημεία θύμησης άλλης εποχής ,μεζεδοπωλεία έτσι ώστε να απολαυσεται τους τοπικούς και εκλεκτούς μεζέδες με ουζάκι και τσιπουράκι και πολλά άλλα.

Για όσους προτιμούν διανυκτέρευση σε δωμάτια θυμίζω ότι στην περιοχή υπάρχουν άφθονα και σε πάρα πολύ καλές τιμές.

Για όσους μοτοσικλετιστές διανυκτερεύσουν ,την Κυριακή το πρωί θα γίνει διαδρομή στην πανέμορφη Τουρλίδα για καφεδάκι αλλά και για μπανάκι.

Απέχει 5 χιλιόμετρα από την πόλη του Μεσολογγίου και η διαδρομή είναι μαγευτική, γιατί ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος προχωρεί μέσα στη λιμνοθάλασσα.

Σας περιμένουμε, καλή Συνάντηση και καλή μας διασκέδαση !

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Φωτορεπορτάζ από την γιορτή της Παναγίας της "Φοινικιάς"

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ιππείς από την Ιερά πόλη Μεσολογγίου ομόρφυναν με την παρουσία τους την γιορτή της Παναγία της Φοινικιάς.Οι ιππείς μετά το πέρας της θείας λειτουργίας πρόσφεραν στους παρευρισκομένους τοπικά γλυκά και εδέσματα , ποτά και αναψυκτικά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες έδωσαν στον αγαπητό και δραστήριο Ανδρέα Κόντο για την οργάνωση και το σερβίρισμα των εδεσμάτων όπως και στον Νικόλαο Νούλα (μέλος της συντακτικής ομάδας του Βασιλαδιού) όπου βρέθηκε με τον φωτογραφικό του φακό για να αποθανατίσει την όμορφη εκδήλωση.
Οι ιππείς κινήθηκαν στα χνάρια του λόρδου Βύρωνα και ακολούθησαν την αγαπημένη του βόλτα , που συνήθιζε να κάνει ευρισκόμενος στο Μεσολόγγι με το άλογο του κάθε απόγευμα.
Η ευχή όλων ήταν να συνεχίσει και του χρόνου η εν λόγω πρωτοβουλία και να γίνει θεσμός!















































































































φωτογραφίες Νικόλαος Νούλας

 
*/*Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!*/*