"Τα μάτια μου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο το αλωνάκι"

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Τα νέα του πνευματικού κέντρου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 7:30 μ. μ. θα πραγματοποιηθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο η παρουσίαση του βιβλίου «KALYDON IN AITOLIA» των Soren Dietz, Διευθυντή ανασκαφών της Αρχαίας Καλυδώνας και Μαρίας Σταυροπούλου – Γάτση, Επίτιμης Διευθύντριας Αρχαιοτήτων τουΥΠ. ΠΟ. Τ. 
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
·        Rune Frederiksen, Διευθυντής του Ινστιτούτου της Δανίας στην Αθήνα
·        Λάζαρος Κολώνας, Δρ. Αρχαιολογίας, Επίτιμος Γεν. Διευθυντής Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠ. ΠΟ. Τ.
·        Ολυμπία Βικάτου, Δρ. Αρχαολογίας, Διευθύντρια ΛΣΤ΄ ΕΠΚΑ
καθώς και οι συγγραφείς – επιμελητές της έκδοσης.
Την εκδήλωση οργανώνουν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η ΛΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. Είσοδος Ελεύθερη.
 
 Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο την ταινία της Ελένης Βλάσση «Ο Τόπος που Δακρύζουν οι Θεοί».
 Είναι ένα ντοκιμαντέρ για την Σπιναλόγκα – το νησί των καταραμένων αγγέλων, που θα συγκινήσει όλους,  όσους το παρακολουθήσουν.
  Η Ελένη Βλάσση, δημοσιογράφος, ζωγράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός ντοκιμαντέρ θα παραβρεθεί και θα συζητήσει με τους θεατές. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 
*/*Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!*/*