"Τα μάτια μου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο το αλωνάκι"

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τα "Εκπαιδευτήρια Γείτονα" βραβεύουν μαθητές λυκείων του Μεσολογγίου


Τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου την Κυριακή, 10 Απριλίου 2011, ώρα 11:30 π.μ., στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, πνευματική εκδήλωση με θέμα:

Το διαχρονικό μήνυμα
των Ελεύθερων Πολιορκημένων

Θα μιλήσουν οι διακεκριμένοι Καθηγητές Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνης Μακρυδημήτρης και Βασίλης Καραποστόλης, που ανήκουν στα πιο εκλεκτά μέλη της Ελληνικής Πανεπιστημιακής Κοινότητας και της ελληνικής διανόησης, με εξαιρετικό, πέραν του αυστηρώς επιστημονικού, συγγραφικό έργο.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι πρωτεύσαντες και οι διακριθέντες μαθητές στο Διαγωνισμό Πραγματείας, που διοργάνωσαν, με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στα Λύκεια του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με θέμα «Το διαχρονικό μήνυμα των Ελεύθερων Πολιορκημένων». Ο Διαγωνισμός Πραγματείας έγινε στο πλαίσιο του πανελλαδικού προγράμματος των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα «Νέοι και Ιστορία – Οι μαθητές Λυκείου γράφουν για τους ιστορικούς τους τόπους». Επίσης, θα παρουσιαστεί ο τόμος με τις δεκαέξι πραγματείες των μαθητών που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό.




Α. Βραβευθέντες (με σειρά επιτυχίας)
  1. Τριανταφύλλου Παύλος (2.000 ευρώ)
  2. Γκανιάτσος Γιάννης & Αλεξανδρής Σταύρος (1.500 ευρώ)
  3. Κάππα Παρασκευή & Γιαγή Ελευθερία (1.200 ευρώ)
  4. Πετροπούλου Ζωή (700 ευρώ)
  5. Νούλα Μαρία – Ρόμπολας Ιωάννης (600 ευρώ)

Β. Διακριθέντες (με αλφαβητική σειρά)
  1. Γκούβας Γεράσιμος
  2. Κατσάμπαλος Ηλίας
  3. Κονδραλής Θεοφάνης
  4. Λύρου Λαμπρινή & Λύτρα Ευαγγελία & Νίτσα Ευαγγελία
  5. Πασπαλιάρης Χρήστος
  6. Σαρτζής Γιώργος
  7. Σκληρού Έφη
  8. Στρωματιά Καλλιόπη
  9. Τσιγγερίδης Ευθύμιος
  10. Τσώτα Μαρία

Μαζί με τα συγχαρητήριά μας στους πρωτεύσαντες και διακριθέντες αλλά και σε όλους όσοι συμμετείχαν στο Διαγωνισμό, με δεδομένο πως στους πνευματικούς αγώνες είμαστε όλοι νικητές, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Διευθυντή του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, στους Λυκειάρχες και στους Φιλολόγους των Λυκείων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση του Διαγωνισμού. 

πηγή Messolonghi news

 
*/*Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!*/*